kallt

Nej usch vad kallt det är, hösten kom helt plötsligt och jag som ska bada med klassen i gömmarn nästa vecka?. Det finns inget härligare än en solig hostdag, asså det är det ju inte just nu men ni vet när löven är gula och det luktar så speciellt ute. mm jag får typ rysningar.  När man har mysiga kläder, en höst jacka åh vad mysigt. Aja nu ska jag berätta vad jag har gjort idag. Yepp nu ligger jag på sid 31 i Ondskan. Haha jag har ju inte kommit så långt men en liten bit. Jag gjorde lite matte också. Så nu är det läsning och engelska kvar jag har också tittat på kläder på hm. Lite nyheter och sånt. Ska beställa senare ikväll så det blir najs. Imorgon så är det ju skola igen. Känns inte så kul. Börjar liksom 8.10 slutar 16.10 så det känns ju inte bättre för det. Men aja, det är bara en sak jag verkligten inte vill träffa! Annars är dagen helt okej. Jag tänkte faktist nu lägga in bilderna på hur mina kläder ser ut som jag faktist ska köpa.

                         
Japp och allt är från hm.

En bra låt

Tjingeling, ville bara dela med mig med en skit bra låt som jag bara älskar.
System of a Down - Kill Rock 'N Roll. Jag har inte alltid gillat sånt här men det
här är fan bra! haha lyssna



Vad tycker ni?

sola

Haha busiga mig nu ska ju jag åka och sola, men jag får väll skita att titta på film istället. Innan jag åker och solar med, ida och kanske linn måste jag duscha duscha och tvätta ansiktet. Jag sprutade ju massa parfym på mig, och man vill ju inte bli fläckig. Aja måste skynda. Jag hör av mig senare. kyss


godmorgon

Hejhej, gissa vad jag vaknade av i morse det var sjukt dålig klassisk musik fatta irriterande. Men nu är jag glad. Jag började dagen med att läsa lite i Ondskan. Jag ligger liksom på sida 12 och jag ska ha läst till sida 105 tills imorgon så det blir ju bara pluggplugg hela dagen. Juste mamma kom hem från danmark idag så jag fick en parfym, Paris Hiltons can can. Doftar jätte gott. Aja jag har as mycket läxor, boken som ska läsas, engelska glosor, matte och syslöjd jag måste hitta en ide till min klänning. När jag har gjort lite läxor ska jag nog titta på en film, blev lite sugen. Puss hör av mig senare.
/s

natt i natt är det du eller jag*sjunger*

haha det var det första jag tänkte på när jag tänkte natt så det blev den rubriken. Aja ikväll... det var najs men ett sju herrans liv, haha jag pallar inte gå in på detaljer, Nu ska jag titta på någon cp film på 6an om några koreaner. pusss

kväll

tjingeling, jag har faktist lite brottom men jag tänkte blogga lite iallafall. Jag holler på att fixa mig ska bara klä på mig sen är man klar. Som jag sa ska jag hem till en vän på ferre. Jag ska ha lite kläder på mig såklart;D haha men kanske lägger upp en bild ikväll hur jag såg ut. Men nu ska jag faktist börja klä på mig för ska med bussen som går om en halvtimme.
Ha en trevlig kväll
/s

skor skor och åter skor

hejsan hopp nu är det lördag och jag är jävligt partysugen! haha. Igår så gjorde jag inte så mycket slutade kl 12 så det var najs. Jag linn och ida drog hem till ida och gjorde ingenting. Sen åkte jag och linn hem till huddinge igen och vara hemma hos mig. Jag skulle fixa mig lite snabbt och det gjorde jag :o På en timme! shit är faktist stolt. Men iallafall når jag var klar tänkte vi dra till en vän men sen blev det liste strul så det blev ändrat. Vi gjorde alltså ingenting. Jag och linn drog till statoil och köpte våran älskade mjölkcholkad med bubblor älskar! Sen drog man bara hem och sov.

Japp då ska jag berätta om idag. Jag var tvungen att gå upp skit tidigt för att åka till tandläkaren. En lördag, kl 11 vad tänker dom med? Men min snälla vän linn gjorde mig sällskap. Tack tack. Jag hade inga hål eller någonting. Välldigt stolt. Men det gick snabbt jag var klar efter 10 min fatta onöfrgt men det var skönt att jag inte sov bort hela dagen. Efteråt så skulle jag luncha lite med pappa så linn åkte hem för att sova eller något. Men innan vi åt så gick vi och kollade på skor på Inter Sport. lite skor sitter ju aldrig fel, speciellt när pappa betalar så jag köpte eller snarare pappa. Ett par converse all star, ett par dansskor och ett par tofflor. Som jag tänkte glida runt med i plugget. Ni vet sånna där badtofflor från inte sport på.  Och ikväll ska man hem till jesper och haha.. parta lite. jätte länge sen.

Jag har faktist tagit kort på mina fina skor. Haha det roliga med det är att jag inte har en kamera. Bara på min laptop, en webcam alltså. Jag är ganska stolt att jag kunde sa såna kort med laptopen. Föresten jag är välldigt stolt idag.
Aja det var allt från moi,
Take care



      
hejsan jag älskar mina nya converse


 
snygga huh?

 
Och mina nya dansskor.



torsdag

Jag tänker faktitist inte säga förlåt för att jag inte har skrivit för de är ju faktist min vilja. Men jag borde skärpa mig jag menar någon vill väll läsa? annars så skulle jag väll inte haft någon läsare alls. Iallafall jag ska verkligen försöka skriva men det har varit så stressigt på senaste tiden och det ska jag skriva om nu.

Ja, skolan började ju den här veckan och jag är redan helt slut. Vi har fått läxer varje dag som ska vara inlämnad dagen efter. Inte okej någon stans. Och skolan sliter ju på en som fan. Så när man komer hem så vill jag bara sätta mig vid tv och sova lite men nu är det ju så att jag inte har gått hem direkt efter skolan varje dag. Jag har ju faktist umgåtts med vänner. Jag kan ju gå igen lite vad jag har gjort under dom senste dagarna.

Jaha jag vet inte när jag har gjort allt men jag vet iallafall vad jag har gjort det är ju ett litet plus. Haha. Jag har faktist vart ute och sprungit med linn och robin i källbrinksspåret. Vi tränade lite på ip också lite 80 meter och sånt. Juste det finns ju typ ett litet ute gym där. Jag gjorde typ något för magen så nu har ju jag världens träningsvärk så svag som jag är. Jag har fikat också med linn, ida, angelica och ebba. Vi satt på EH (Espresso House) som har världens godaste chilatte. Jag tog en liten cheeskake till.*mumms* Vad har jag mer gjort..? jag har faktist ingen aning. Jo idag så var jag på ikea med linn ida robin marcus och tisse. Haha vi åt såklart deras superbilliga korv, pizza och läsk med fri påfyllning. Aja nu ska jag faktist sova om jag har glömt så är det glömt haha

Jag slänger in lite bilder som vi har tagit i skolan igen.
sov så gott
/s


Vi som har som super kul på rasterna


på bilder ser ni; mig niklas emmut ida johan josef och chia


sötisarna

X-men

asså sorry att jag inte har skrivit men jag har inte tid jag har läxa varje dag. Ja jag har inte tid, nu ska jag fortsätta titta på X-men haha pusss

movie time

Nu ligger jag i min sköna säng och ska sova men innan tänkte jag faktiskt skriva vad jag har gjort idag. På dagen så har jag mest bara sjungit och spelat gitarr. Jätte jätte roligt om ni frågar mig. Sen på kvällen drog jag och linn till heroin city för att gå på bio. Vi hade lite krångel att välja. Linn ville ju såklart se något jätte seriöst så hon ville se skräck. Nej usch hatar att se sånt på bio allt blir så.. ja äckligt och sånt, men iallafall. Jag ville ju såklart se en helt oseriös film som The love guru. Hahah hon ville inte se den så då besämde vi oss för att ta någon helt annan så vi tog mamma mia. Åh herre min gud vad det var bra! Bästa filmen jag sätt. Efter filmen sat jag och grät av glädjetårar. Jag var helt sjukt glad. Jag hade liksom en klump i magen. Jag säger bara se den!!!!!!

Hahah men nu ska jag sova det är ju faktist en dag imorgon också.

Sov så gott


Bilder

här kommer lite bilder från klassen:D


                

       


kväller

Jag sa ju att jag skulle lägga in bilderna men jag gör det någon annan gån imorgon kanske haha. Ikväll så har jag inte gjort något speciellt. Linn kom hem till mig eftersom jag var ensam så vi var här till vi bestämde oss för att dra ut. Vi drog till centrum där vi mötte wiktor och robin. Så blev linn lite hungrig så vi gick till gp (grillpalatset). Sen drog vi till bussen för att dra hem till mig och här var dom bara kvar en liten stund sen skulle som med bussen igen hem;) och nu tittar jag på superman haha jätte roligt.

Imorgon vet jag inte vad som händer det är ju liksom söndag så man kan ju inte vara ute för sent men får se vad som händer?

en bild från ikväll



080823

Hej hej. Det blir inga bilder nu heller för linn är typ hos sin morfar och klan inte skicka bilderna men jag kan ju gå igenom vad jag har gjort under dagen, inte så mycket hahha bara suttit i soffan och slappat. Just nu tittar jag på film.

Ikväll så ska jag vara med mina homies! yeeeeeey:D Ska typ föra här sen vet vi inte vart det bär av. Men ska försöka lägga in lite bilder senare.

puss<33

taskiga linn!!!

Hahha japp då var det där med taskiga linn. Hahha ja men det var ju massa bilder från klassen igår. men dom fläste är ju på linns kamera och hon vägrar skicka dom asså jag har ju andra men det är ju roligare om alla kommer på en gång. Aja jag lägger in dom imorgon istället det får väll duga.

Idag var vi på waldermasudde med klassen, inte speciellt intressant massvis med konst bara. Sen stannade jag, ida, linn, josef och chia inne i stan men grabbarna drog typ på en gång. Men vi andra gick till kungshallen och åt. Gissa vad jag åt? Tacosallad:o haha men jag bara älskar det! usch så gott. Sen träffade vi lite vänner och så. Drog oss hem. Jag åt lite mat med familja. supergott. träffade wiktor och sen drog jag ut. Jag linn och emil drog till stenmo och rökte vattenpipa men efter ett tag drog emil. Så linn och jag var ensama ett tag men sen kom ju anna och dordane så där satt vi i timmar och bara babblade och skrattade. Hade verkligen trevligt. Tog lite kort men såklart på linns kamera eftersom jag inte har någon och hon vill absolut inte skicka så dom får ni imorgon. Men iallafall vart var jag juste, klockan blev myckt och vi drog hem, jag fick sällskap med linn en bit men sen fick jag gå en bit själv som var läääääskig och nu sitter jag här.

natti natti


jag bjuder på en bild nu som ni kan njuta av medans dom andra kommer


080821

Tjing,
Jag tänkte faktist berätta vad jag har gjort idag:O. Haha. Det var ju typ slapp dag i skolan vi fick typ bara måla lite. Seeeegt. Hände inte så mycket to massa bilder med klassen som vi gör varje år, asså inte som klassfoto utan ara kort;D. Slänger in några ikväll kanske.

Nu ska jag äta lite kyklingsallad och sen åka hem till ida och sova där. Bloggar säkert ikväll

Ta det lungt tills dess

Emma Friman

Jag hade bara lust att slänga in en bild på min söta vän emma



gullunge<33 Tycker att bilden är jätte charmig. Men nu ska jag försöka sova för det är ju faktist skola imorgon, inte för att det är så jobbigt för vi har ju inga riktiga lektioner och har sovmorgon men iallafall(a)

puss

080820

Haloj. Idag var det ju första skoldagen. Den var väll helt ok, att frå träffa alla igen. Det var ju inga lektioner eller något sånt bara småtrams. Och vi börjar inte med lektioner förns på måndag så det blir ju bara lite saker i skolan och på fredag blir det utflyckt till waldermansudde. Idag hände det ju inte så mycket efter plugget drog till centrum och träffade lite vänner och sen drohn jag typ hem och bara chillade med syster
 
Jag tänkte lägga in lite bilder från idag också;) Njoy







simma lungt

shoppat

shulululu, Japp då var jag här igen och jag har inte skrivit på as länge. Jag pallar inte ens skriva vad jag har gjort. Eller jo jag måste bara skriva vad Jag, Linn och Ida gjorde igår,sjukt kul iallafall. Vi var liksom hemma hos ida och gjorde nada. Och så får vi våra ideér. Vi letar efter massa kläder och ritar muche och massa skit i fejan och gör en video när vi mimar till bumbibjörnarna. Det ser as kul ut för vi är typ värsta maffia bossar typ! hahaa kanske lägger upp den sen. För den bjuder jag på.

Men idag var jag inne i stan med Ida, Emelie, Emma, Linn och Alex. Vi åt lite eller jag åt lite på tacobar en sallad supergott. Hände inte så mycket mer jag Emma och linn drog till huddinge efter det typ. I huddinge sa vi hej då och jag träffade mamma och shoppade lite saker.

*Ansiktsstvätt och sånt
*Ett par as sköna trosor, Sloggy.
*Nagelack
*Allmanacka
*Bläckpenna man kan sudda med(hightec)
*Hårfärg

Så nu väntar jag bara på Linn och robin så ska vi färga mitt och Linns hår. För man vill ju vara lite fin till första skoldagen i 9an. Sjukt asså. Vi har lite sovmorgon så det blir najs. Men vi börjar med minnesstund för lasse. Så det är ju inte superkul att börja året med tårar. Aja ha det bra

puss

lista

Hur tjejig är du?

[ ] Du har fler än 10 nagellack
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500 kr
[x] Du har/haft lösnaglar
[x] Du har/har haft en bild på dig själv som bakrundsbild på datorn


Totalt: 3


[x] Du har färgat håret
[x] Du brukar säga korkade saker
[ ] Du har alltid din mobil med dig
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån osminkad


Totalt: 3


Du älskar:
[ ] Glitter
[ ] färgen rosa
[x] shopping
[x] dekorationer
[x] speglar
[ ] skolan
[x] disneyfilmer
[ ] ljus
[ ] blommor
[ ] mjukisdjur


Totalt: 4


Du shoppar på:
[x] MQ
[ ] Pimkie
[x] HM
[ ] New yorker
[x] Gina tricot
[x] NK
[x] Top shop
[ ] Taily Weijl
[ ] City girl
[ ] Colosseum
[ ] Madonna
[ ] Bijou birgiette


Totalt: 5


Du säger ofta:
[x] Whatever
[x] Oh my god !
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hot
[x] Visst
[ ] Säkert
[x] Ursäkta
[ ] Fabulous


Totalt: 5


Du läser :
[ ] Frida (ibland)
[x] Cosmopolitan
[x] Glamour
[ ] Okey
[x] Elle
[ ] Teen vouge
[ ] Bravo
[ ] YAM!
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Popcorn
[ ] Star flash


Totalt: 3


Du har sett dessa filmer:
[ ] Elizabethtown
[x] Girls club
[x] Freaky friday
[ ] The notebook
[ ] A walk to remember
[x] Sweet home alabama
[ ] Where is the heart
[x] Just my luck
[x] John tucker must die
[ ] Pledge this
[ ] Girls united
[x] How to lose a guy in teen days
[x] Mona lisas smile
[ ] My girl


Totalt : 7


Du brukar kolla på:
[ ] Lost
[x] Americas Next topmodel
[x] Project runaway
[x] Desperate housewives
[x (när det gick på tv)] The simple life
[ ] Men in trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Greys anatomy
[x] O.C
[ ] Laguna beach / The hills
[ ] Nip/tuck
[x] Gilmore girls
[x] One three hill
[x] Heroes


Totalt: 9

Gillar:
[x] Paris hilton
[x] Jessica simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[ ] Britney spears
[x] Beyoncé
[x] Christina Aguilera
[ ] Hilary duff
[x] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani

Totalt: 6


Har du över 30 är du helt klart tjej
Totalt: 45


söndag

yepp vi var ju på the voice igår ganska trevligt om man inte räknar med allt folk. Sjukt mycket folk asså. SÅ jag och linn drog hem lite innan. Vi drog till fruängen och käkade lite *mumms*(a) Sen drog vi hem till linn. Vi satt lite vid datorn och tittade påStar. roligt värre. Sen somnade jag en liten stund.Jag vaknade eftersom mamma ringde och väckte mig. Så märkte vi att Fjorton suger började så vi tittade på den iallafall jag för linn somnade. Vaknade ganska sent kl 1 för att vara exakt. Vi åt lite frulle och chillade lite. Nu sitter jag hemma och tittar på pirates of the Caribbean. me loves<3

Hälsningar Sara 

förlåt

haha nu har det inte blivit något skrivande alls men jag har inte pallat. Aja ikväll har jag varit i tulline hos marie as najs och imogon blir det brännboll och sen the voice. Men ska typ sova nu. pusss

God eftermiddag

Nej fy skäms på mig. Jag har liksom inte skrivit på två hela dagar!  
Jag ska ju gå i genom vad jag har gjort iallafall om någon vill veta. Haha.

Måndag: Jag hittade ingen kamera, får leta lite mer och kanske lite mer seriöst. Hihi.
Juste jag och linniwinie träffade emelie, hanna och emelies syssling cecilia.
Så vi gick lite på heron och sen åt vi lite på donken. Sen gick vi en lååååång promenix
till en busshållplats (som jag inte vet namnet på). Därifrån tog alla utom jag och linn
bussen hem. För vi skulle träffa marcus och tisse. Vi flummade bara runt typ. Sen drog
vi till donken. Haha igen! och bara chillade. Inget mer hände den dagen/kvällen.

Tisdag: Jag gick upp redan kl 9 för att jag och linn skulle dra in till kungsan till 11.
Jahapp så nu är ung 08 igång igen. Absolut inte lika roligt som förra året. Men det var ändå
trevligt. Att träffa vänner som man inte har träffat på länge är riktigt kul. Men nya är ju också jätte skoj.
Det var liksom bra väder hela dagen men sen när 08 loud börjar så börjar det ju spöregna.
Och jag som inte hade något paraply eller en annan tröjja blev ju dyngsur. Så där stod vi i kanske en timme

Sen var det ju bara raka vägen hem. Jag tittade på en film med syrran och zanna. Sen gick jag typ och la mig.

Jag var sjukt trött. Haha.


Idag ska jag typ dra in till stan med linn, kanske kungsan man får se. Kanske ses där?.


Puss


skolan börjar om exakt 9 dagar...

japp det är sant, visst jag längtar faktist till skolan men det är ju typ
bara första veckan som är rolig, när man träffar alla som man inte har träffat
på hela sommaren. Och scheman. Haha det är det jag längtar till.
Och liksom vad har jag gjort i sommar, jo juste.. NADA. sjukt
Jag får storångest. Sista året känns både najs och bajs. Aldrig mera källbrink.
Jag har liksom gått där i 9 år:O, men nu känner jag mig lite depp. Ska snart
åka till kungens kurva och titta p¨å en kamra så
ciao

roligt värre

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det numret som står här:
17. blog, (han har alltid varit blog ock kommer alltid att vara) haha
40. frepps
37. fivos
36. fills
48. isak åkerfeldt
35. felix g
24. eeel
66. micca
72. pawss
54. kingstedt
21. christer
Har du pussat nummer 72? i don´t think so

Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36? jag vet faktist inte

När ska du träffa nummer 48? det vet man aldrig

Är nummer 54 söt? ja självklart:)

Vad var ditt första intryck av nummer 35? kommer inte ihåg jätte länge sen typ:P

Hur träffade du nummer 17? på långsjön tror jag

Gillar du nummer 21? jadå:)

Har du träffat nummer 40 den senaste månaden? yepp 

När såg du nummer 72 sist? jag vet faktist inte jätte länge sen känns det som

Har du varit i nummer 66 hus? yes

När är nästa gång du ska träffa nummer 24? har ingen aning

Är du nära vän med nummer 37? nja inte speciellt

Har du gått på bio med nummer 40? nej

Skulle du kunna gå ut med nummer 72? vet inte hon kanske bitts:O hahaha

Vad pratar du och nummer 54 oftast om? everything

Känner du nummer 48? ja

Skulle du kunna ge nummer 21 en kram? ja

Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54? jarå:)

Hur länge har du känt nummer 35?  ganska länge

Har nummer 17 ett förhållande? jag har ingen aning

Har du velat slå 40 i ansiktet? kanske hehe nej då

Kom hem

Saknar dig lilla fiiiiis.
Skynda dig hem<3333


skvaller

Kolla bara på det här.
Beyoncé Knowles, har länge gjort reklam för L´Oreal. I den här reklamen är det inte hårfärgen som gäller, som hon egentligen gör reklam för utan nu är det hudfärgen?. Dom har nekat men kolla liksom hon är ju ordentligt vit? Nej natuligt är det ju verkligen inte. Lite för mycket mycket Michael Jackson kännsla haha.





dumma regn

hahah kan man komma med någon bättre rubrik? Aja idag så har jag varit inne i staden med Linn Adolfsson. Vi gick in i lite affärer och tittade lite. Åt lite på donken. Sen träffade vi Marcus, Tisse och Danne. Ja mer finns det väll inte att skriva. Lin kommer snart så får se vad vi hittar på det är bara och ringa om ni vill träffa oss(a) haha

Ha det nice


9 augusti

Hejsanhallå.
Japp då var det idag, och det blev inget vattenkrig för mig eller linn, därför att linniwiniée vaknade liiite sent. haha. Men lunchen men mamma och syrran var suuuper god. Vi åt sushi, som jag bara älskar. Efter maten gick jag och syrran i affärer och tittade lite. Sen drog vi till huddinge och gick lite där. Sen åkte vi hem.

Ikväll så var jag med lit kompisar typ vid flottsbro det var riktigt nice:). Men ska ta en banan och gå och lägga mig så hej då

God natt

Shulululu

Jag sitter i soffan och tänkte berätta vad jag har gjort idag och ikväll.
Aja inatt så somnade jag typ vid 4 eftersom jag började läsa en av linns böcker som jag skulle få låna. Det var en sån där bok man bara inte kan slitas ifrån, den heter Bakom stängda dörrar. Den är sjukt hemsk men man vill bara läsa mer och mer. på bara någon timme så ligger jag redan i mitten av boken. Den handlar om en tjej som blir sexuellt utnyttjad i sitt hem. Läs den säger jag bara.

Ikväll har det inte hänt så mycket jag, linn och robin gick ut, träffade robins lillasyster och therese. Senare drog jag och linn till statoil och träffade wiktor, robin niklas och gredin. Det var länge sen man träffade honom. Iallafall.. sen drog jag och linn hem till sig. Jag kände för att ta en ansikts mask så det gjorde jag. hahah.

Imorgon ska jag äta lunch men mamma och syster på söder sen ska jag till gamla stan och där blir det vattenkrig. Men det har typ ändras till gärdet så jag har ingen aning. hehe. Nord mot syd. Vilka vinner?

Sov så gott söööTiZZZzzar


Mitt i natten

Hejsanhallå. Sitter här hemma hos linn och klockan är väll sådär 3. Tänkte kortfattat skriva vad hamberg har gjort idag, jo... Jag drog ju in till stan som jag sa. Inne i stan så tittade vi i lite affärer och så sen så skulle vi köpa en chicken burger på donken som var supergott. Men iallfall sen kom predrik och ida hade lovat att följa med honom och äta och det pallade inte jag och linn så vi drog och köppte ciggisar vid skanstull, juste glöm inte att skriva upp allt det här i era intresseböcker(a). Haha men vid skanstull blev det lite krångel som inte behövs tas upp i denna blogg.  Sen drog linn och moi till fruängen och träffade marcus. Man blev ju lite hungrig mot kvällen så linn och jag drog hem och kääkade.

På kvällen så drog jag och linn till centrum och träffade Adam, Wiktor och Robin. Trevliga människor. Det var chill. Inget mer med det. Sen var ju alla tvungna att dra hem så linn jg och wiktor drog till statoil och köpte marabou med luftbubblor. Supergott, hihi. Och så testade jag en ny cola light med green tee. smakade typ nada och nu sitter jag här. haha .
Hälsningar Sara

jag hatar rubriker!

tjingeling. Jag har nyss vaknat, klockan är liksom 2, inte okej någon stans. Haha nä men nu ska jag börja fixa mig sedan ska jag in till stan och träffa linn och kingstedt för att ida åker till alanya imorgon. Kommer sakna min lilla bebis<333 Jag får se om jag köper något inne i stan.

Have a nice day

natt

tjolahopp
Det blev inte den film vi hade tänkt oss det blev en helt annan eftersom när vi kom till heron så hade filmen redan börjat så vi såg the happening istället. Så komedi blev det absolut inte. Eller jo faktist lite. på vissa ställen i filmen var det sjukt rolig. Men filmen i sig var hemsk. För er som inte visste så handlar det typ om något virus som sprider sig som gör så att alla får emo ännslor och tar livet av sig, haha förlåt. Den var bra.

Hahha just nu tittar jag på "son of the beach" så jävla kul asså. Aja ska fortsätta titta på det, men ha det bra
pusssssssss

tid för bio

heeeeeeej alla skogsmullar.
Jag och linn hade tänkt gå på bio. Heron om man ska vara exakt:) Jag har för mig att filmen heter "jiddra inte med Zohan" komedi. Ska bli kulkul. höhö. så jag hör av mig lite senare, efter bion alltså.

puss kyss sex , hihihihihiih


design

tjenaretjena

Om ni märkt det så pågår det renovering här på bloggen. Visst blir det snyggt? Allt tack vare linns kunskaper:) Kom gärna med lite tipps eller nått.
take care


forever21

tjenarenixen
jag sitter här i mitt lilla hus eftersom det inte är så roligt väder ute. Kanske jag ska ringa en vän haha. Nej men när det är sånt här väder är det ju bara så mysigt att bara hänga inomhus hela dagen, kanske titta på en film, dricka te, skriva lite blogg;)

Men iallafall igår så tittade jag lite på forever21.com. Jag bara älskar allt där. För det första så är det as snygga kläder och smycken och för det andra så är det superbilligt. Men som sagt jag tittade lite där och så hittade jag 5 saker som jag bara var tvungen att köpa!

    

Allt är bara så snyggt alskar allt av det och det blev inte änns över 400 kr tror jag eftersom det är dollar på hemsidan men jag tror det, haha stor koll där Sara. Det var allt från mig just nu. Jag ska nog titta på en lite rulle . Ha det

/S

uttråkad

haha här kommer ännu en lista eftersom jag har så roligt!:)

Namn: Sara
Födelse år: 1993
Bor: Home
Familj: Pappa, mamma & syster
Gillar: Mycket
Favorit plats att äta på: Tacobar
Bästa vän: Linn, Ida & Emmut
Känsla just nu: Trött, uttråkad och kissnödig...
Varför: För att kl är ganska mycket, det finns inget att göra och för att blåsan är full?xD
Favorit mat: Mycket gott
Vad har du på dig nu: Ett par mjukis shorts och en stor t-shirt
Vad för smink har du på dig nu: Nada
Vad för smink brukar du ha: mascara, rouge och puder
Har du druckit: Ja
Är du stolt: ja såklart! haha nej
Ska du fortsätta dricka: Jag antar det 
Har du rökt: Ja
Har du rökt vattenpipa: Det är gott
Har du snusat: Ja
Är någon kär i dig just nu: Har inte frågat
Vem: ?
Är du olyckligt kär just nu: Ja kan man väll säga
Håller du vad du lovat: Ja oftast
Har du dåligt självförtroende: nja sådär
Har du mått dåligt och haft självmordstankar någongång: Jag ska vara ärlig, ja
Har du lust att äta jordgubbar just nu: Nej inte speciellt
Saknar du någon just nu: Ja


know mee

jag tänkte slänga in en liten lista som berättar lite om mig

Har du åkt moped någon gång? yepp
Har du busringt någon gång? haha ja
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? innan jag dör
Chips eller popcorn? chips
Har du rökt jordnötsskal någon gång? nej varför då?
Apelsin- eller äppeljuice? apelsin
Favoritchoklad? marabou med sånna där bubblor i (a)
Har du vunnit en prispokal någon gång? nej
Är du bra på matlagning? superbäst
Klarar du att tanka själv? nej jag behöver batterier

Tror du på kärlek vid första ögonblicket? nja kanske lite
Har du ringt något betalnummer? what?
Kan man vara vän med sitt ex? jarå

När besökte du ett sjukhus senast? kommer inte ihåg
Vad är du tacksam för idag? mycket

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? fett coolt
Vilken årstid tycker du bäst om? sommar
Brukar du sjunga i duschen? högt och ljuvligt
Laddar du hem musik och film från internet? nja
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? jag vet faktist inte?
Tänker du mycket på ditt utseende? japp
Är du mörkrädd? ja, mörkret är lääskigt
Vilken färg är snyggast? det mästa
Tycker du om matte? kan vara ganska kul
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? 12
Har du fuskat på ett prov? buusigt
Har du piercing? öronen
Vart skulle du helst vilja ha piercing? tungan
Vem är den viktigaste personen i ditt liv just nu? my friends
Läser du ofta böcker? ibland
Vad slösar du mest pengar på? det man inte får, mat & kläder
Vill du gifta dig? ja kanske det
Vill du ha barn? inte just nu
Vad dricker du för alkohol? olika me loves vitt vin med sprite
Har du någon gång skadat dig allvarligt? ja
Gillar du att dansa? jag äslar
Är du flygrädd? inte speciellt
Tror du på ett liv efter döden? jag hoppas
Biter du på naglarna? händer
Är du beroende av något? både dåliga och bra
Vilka internetsidor besöker du varje dag? bloggar, facebook och playahead

Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: uttråkad
Favoritgodis: melongodis
Är det nåt du inte äter: japp
Kläder just nu: chinos och tubtopp
Musik just nu: tystnad
Vad sa du senast: kommer faktist inte ihåg?
Saft eller alkohol: båda är gott
Längd och vikt: 167cm vikten är hemlig
Hur många kuddar sover du med: tre stycken
Favoritväder: solen
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: mat, data & en toalett
Bästa film: för många
Kommer du ihåg din första kärlek: ja
Tror du på mirakel: ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: om man vill så kan man
Ser du på kärleken som ett misstag: ibland
Är du kittlig: ja, som fan!
Största svaghet: vet inte
Bästa bok? i taket lyser stjärnorna
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? flyga
Har du nån flickvän/pojkvän? nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? pierca tungan
Gungar du på stolen? ja
Vilken hand håller du gaffeln i? vänster ibland höger
Hur många syskon har du? en storesyster
Är du rädd för blod? ja men inte på mig själv
Saltar du på maten? händer väll ibland
Gillar du att sjunga? jag äslar att sjunga
Anser du att du är stark? lite kanske(a)
Vad gör du om du får hicka? en sked lingonsylt har jag alltid lärt mig
Röker du? haha bad things happen to good people
Snusar du? gjort


första inlägg

Haloj.
Japp då är det första inlägget, lite svårt så där finns ju inte så mycket att skriva om.
Ni som inte visste så har jag haft en blogg förut men jag la av. Jag pallade helt enkelt inte. haha
hoppas, hoppas att jag gör det nu:) önska mig lycka till och så hör jag av mig senare

Peace out


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0